Titan prirubnica
Titan prirubnica
Čavrljaj sad
Detalji o proizvodu

CXMET je jedan od najboljih Kina Titan prirubnica proizvođača i dobavljača, a također smo profesionalna tvrtka s produktivan i učinkovit tvornica. Dobrodošli na veliko proizvodima od nas, imamo Titan prirubnica pl, Titan prirubnica tako Titan kovani prirubnice dolje u ponudi za vas.

Čistog titana prirubnica i prirubnica legure titana su se uglavnom proizvodi u mojoj tvornici. To se koristi za vezu između cijevi, spojite krajeve cijevi.


Titan prirubnice u mojoj tvornici mogli biti obrađeni kao što slijedi,

Veličine: 1''-24''.

Napetost: 150lb - 2500lb. klasa 150LB(pn0.6,pn1.0,pn2.0,pn1.6) klasa 300LB(pn2.5,pn4.0,pn5.0), klasa 600LB (pn10.0), klase 900LB(pn15.0), klase 900LB(pn15.0), klase 1500LB(pn25.0), klase 2500LB(pn42.0), itd.

Tip: Titan prirubnice su uključuju zavarivanje vrat prirubnica, navojne prirubnice, lap joint prirubnica slijepa prirubnica, zavarene prirubnica, utičnice za zavarivanje prirubnica, Titan prirubnica ploča, itd. Određene vrste kao nakon uvoda.Titan prirubnice pružiti kompletnu paletu priključci za montiranje cijevi veličine od 1 inča do 12 inča u promjeru. Titan prirubnica sustav sastoji se od dvije prirubnice titana, brtveni prsten i vijak učvršćenja komprimirati vakuum između dva titana prirubnica ploča. Par Titan prirubnica mora imati jedan nazubljene prirubnica prihvatiti brtveni prsten i jedna glatka lica prirubnica na koji će se izvršiti pečat. Titan prirubnice su proizvedeni za kompatibilnost sa 150 kg. Titan prirubnica specifikacija je izvorno kreirana za korištenje s cijevi od grijanja.


Titan prirubnice su slip na Titan prirubnica, zavarivanje vrata Titan prirubnica, navojem Titan prirubnica, običan Titan prirubnica, prirubnica slijepa titana, lap joint Titan prirubnica, utičnice za zavarivanje titana prirubnice, itd.

Zavarivanje vrat prirubnica circumferentially zavarena u sustav je vrat. Bušenje cijevi i prirubnica utakmicu. I detalje kao sljedeću fotografiju.


Baoji CXMET kovani prirubnice titana ili Titan prirubnica ploča. Sve Titan prirubnica i prirubnica legure titana može prilagoditi kao crtež ili zahtjeve.

Upit