Nikal memorija legure Super protežu pređa
Nikal memorija legure Super protežu pređa
Čavrljaj sad
Detalji o proizvodu

Nikl titana memorija legure žice

NiTi slitine , također pod nazivom nitinol žice, to je smjesa Titan i nikal, gdje dva elementa aire u podjednakim Atomski Ni:Ti = 55:45.

to uglavnom imaju efekta memorije dva svojstva: oblik i superlasticity naravno, oblik memorije je sposobnost niti žice prolaze deformacije na jednom temperaturom, a zatim oporaviti svoj izvorni, underformed oblik nakon zagrijavanja preko "transformacija temperatura". Ali superlasticity javlja se na uski temperature, iznad transformacije temperaturu; u tom slučaju, nema grijanje je potrebno izazvati underformed oblika da se oporavi.

Glavni productes je NiTi aluminijski ploča ,NiTi legure žice;

Niti oblik memorija legure - dobro cijevi
Područja primjene: medicinski, zrakoplovstvo, elektronika, Marine industrije, petrokemijske industrije, ratne industrije, automobila i ostalih preciznost instrumenta.

  • Nitinol je također popularna u iznimno elastičan naočale okviri. Također se koristi u nekim izvorima mehanički bdjeti.

  • Može se koristiti kao sustav kontrole temperature; se mijenja oblik, može aktivirati prekidač temperaturu.

  • Se koristi u mobitel tehnologije kao uvlačenje antene ili mikrofona, zbog svoje prirode visoko fleksibilni i mehaničko pamćenje.

  • Koristi se u neki novitet proizvoda,mađioničara da pokažu "psihičkih" moći, i žlicu savija sebi kad je promiješati čaj, kavu ili neku drugu toplu tekućinu.

  • Može se koristiti kao žice koje se koriste za pronalaženje i označavanje tumora dojke tako da sljedeće operacije može biti točnije.Upit