Xi Jinping čestitao kineskim poljoprivrednicima na festivalu prve žetve

PEKING - Predsjednik Xi Jinping čestitao je kineskim poljoprivrednicima na prvom festivalu žetve.

Xi Jinping, generalni tajnik Središnjeg odbora Komunističke partije Kine (CPC) i predsjednik Središnje vojne komisije, uputio je čestitke i dobre želje poljoprivrednicima zemlje u ime Centralnog odbora CPC-a uoči festivala koji pada 23. rujna, Autumnni ekvinocija ove godine.

Odluka Središnjeg odbora CPC-a o stvaranju kineskog festivala žetve poljoprivrednika nadalje pokazuje da je posao vezan uz poljoprivredu, ruralna područja i poljoprivrednike glavni prioritet i ima temeljni položaj, upozorio je Xi, pozivajući se na stvaranje festivala "događaj s dubokim i dalekosežni utjecaj. "

"Kina je velika poljoprivredna zemlja, a prioritet poljoprivrede temelj je i bitan za vladavinu zemlje i sigurnost ljudi", rekao je Xi.

Kineski poljoprivrednici dali su velike doprinose tijekom povijesti zemlje, kazao je, ističući kako su u posljednjih četiri desetljeća ruralne reforme postignute povijesne postignuća i reforme u poljoprivrednom i ruralnom razvoju.

Xi Jinping pozvao je zemlje poljoprivrednike i sve sektore društva da žestoko sudjeluju na svečanim događajima i potiču dobru okolinu za razvoj poljoprivrede i ruralnih područja, kao i dobrobit poljoprivrednika.

Također je pozvao poteze na poticanje entuzijazma, inicijative i kreativnosti poljoprivrednika kako bi se u potpunosti implementirala strategija ruralizacije vitalizacije, osvojila tešku borbu protiv siromaštva i ubrzala modernizaciju poljoprivrede i ruralnih područja.

I kako bi zaštitili okoliš, sjeverno od Kine započeo inspekciju zaštite okoliša ove godine od kolovoza. Tvornica je prekinuta za razminiranje i instalirala objekte za zaštitu okoliša.

CXMET ima svu potvrdu i kvalificiranu opremu pa moja tvornica nema zaustavljanja i obrade kao i prije. Ako imate bilo kakve potrebe na e-mail titana, molim vas. sunny@cxmet.comCXMET mogao bi opskrbiti titanske kotače, poput titanovog prstena, titanskog bloka, ciljanog titana, titana

prirubnica, itd. dobrodošli Vaše ljubazno inquries i naredbe.