Koja uloga igra titan u kineskom trgovinskom ratu

2018-6-15, Američka vlada objavila je popis robe koja je podložna tarifama. To će nametnuti 25 posto tarifa na oko 50 milijardi dolara robe uvezene iz Kine. oko 34 milijardi dolara robe bit će podložno dodatnim tarifnim mjerama od 6. srpnja 2018. godine.

Baoji, koji je koncentrirani grad za titanske čestice. Pozvali smo Baoji Titanium Valley.

Prva tvrtka je Baotai grupa, a tu je više od 400 relativno titan tvrtke u Baoji. Proizvodnja titana za ove tvrtke zauzimaju 80% u Kini, oko 20% u svijetu.

U Baojiu ima više tvrtki koje mogu obraditi proizvode od titana kao što su lijevanje, kovanje, obrada, itd. Sva obrada čestica titana mogla bi biti gotova u Baoji gradu.

Postoji dva industrijska vlakna za proizvode od titana.

1. Rijetke metali: titanska ruda, titanska spužva, titanov ingot, čestica titana. To je vlak za CXMET.

2. Titanska ruda, titanijev dioksid.

Mnogo titanskih proizvoda od CXMET se uglavnom isporučuje za kemijsku, sportsku, metaluršku, industrijsku proizvodnju soli. A neki od njih također se koriste u zrakoplovstvu, obrani itd.

Mnogo ih je izvezeno u cijelom svijetu, a sada su čestice legure titana dodane tarife. Čestice titana izvoziti u SAD će biti teže nego prije.

Politika gospodina Trumpa izravno će utjecati na proizvodnju, ali to je također dobra prilika za poboljšanje vrijednosti naših proizvoda i potaknuti nas na povećanje konkurentnosti.

Ovo je prilika i izazov. Gospodine Trump, molimo da više pazite na naše proizvode.Sve vijesti, upite ili pitanja o česticama titana samo pošaljite na email na sunny@cxmet.com