Učinak žarenja na svjetlinu čiste ploče od titana

Svjetlina industrijske ploče od titana nakon žarenja određuje kvalitetu industrijske čiste titanove ploče , na svjetlost utječu mnogi faktori, glavnih pet točaka:


1. Može li temperatura žarenja dostići uobičajenu temperaturu. Industrijska toplinska obrada čiste titanijeve ploče obično se usvaja toplinskom obradom otopine, tj. Obično nazivamo "žarenje", visokotemperaturna industrijska čista titanijska ploča temperature ljestvice od 1040 ~ 1120 ℃ (japanska specifikacija). Također možete istražiti rupu u peći za žarenje, cijev za industrijsku žarnicu od čiste pločice od titana treba biti u užarenom stanju, ali ne pokazuje propuštanje omekšavanja.


2. Atmosfera žarenja. Čisti vodik se obično koristi kao atmosfera za žarenje. Čistoća atmosfere je bolja od 99,99%. Ako u atmosferi ima nešto inertnog plina, čistoća može biti niža, ali ne smije biti bogata previše kisika i vodene pare.


3. Nepropusnost tijela peći. Peć za svijetlo žarenje mora biti isključena iz vanjskog zraka; Upotrijebite vodik za plin za održavanje sve dok je jedan otvor otvoren (koristi se za osvjetljavanje ispušnog vodika). Način provjere može se protrljati sapunastom vodom u svakoj zajedničkoj pukotini peći za žarenje kako bi se vidjelo može li se plin pokrenuti; Najjednostavnije mjesto za punjenje plina je mjesto na kojem peć za žarenje ulazi u industrijsku čistu cijev od titanijske ploče i proizvodi industrijsku čistu cijev od titana.


4. Održavajte tlak zraka. Da bi se izbjeglo mikro curenje, za održavanje plina za održavanje industrijske čiste titanijeve pločice visoke temperature mora se pridržavati određenog pozitivnog tlaka, ako je to plin za održavanje vodika, obično treba više od 20kBar.


5. Vodena para u peći. S jedne strane za provjeru mogu li podaci o tijelu peći biti suhi, prvobitno punjenje, podaci o tijelu peći moraju se osušiti; Drugo je industrijska čista cijev od titana, u peći može ostati previše vodenih mrlja, pogotovo ako postoje rupe iznad cijevi, ne propuštaju se, u protivnom atmosfera peći je uništena.


Ako obratite pozornost na to su u osnovi to, normalno, nakon što bi se peć trebala nalaziti na oko 20 metara natrag visoka industrijska titanijska ploča će početi svijetliti, svijetla da bi odražavala vrstu.

titanium plate