7 zapadnoj Kini multinacionalne rashlade sajam

Od od 19. do 23. Lipanj 2018, je izložba u Baoji u Kini, koji traje pet dana i tema je 7 zapadna Kina multinacionalne kiseljenjem sajam i međunarodni industrijski proizvodi nabave izložba.


international industrial exhibition.jpg

Postoji puno internationl međunarodne freiends pohađao je Exihibition. Oni su svi iz Indije, Viatnam, Nepal, Malezija, Egipat, Henya, itd. Postoji više od 30 stranih zemalja prisustvovao ovoj izložbi.

Kao o pojas i ceste inicijativa, svim gradovima uz put će imati veće mogućnosti. U Baoji (dolina titana) imat će futhure razvoj.

Xi'an industrail.jpg

Baoji industrial.jpg

The Belt and Road Initiatives (1).jpg

the Belt and Road Initiatives.jpg

Pogled na CXMET i exihibition i dobili smo mnogo novih prijatelja. Kao o pojas i ceste inicijativa, puno naših proizvoda će ići u centar Azija, Zapadna Azija i Eroup zemalja.

Od sada na veliku količinu naših proizvoda je prodano u naftom bogate zemlje. Se uglavnom proizvodi su Titan cijev, Titan cijevi-armatura, Titan prirubnica, nikal cijevi, nikal cijevi-armatura, nikal prirubnica i cirkonij prirubnice, itd.

CXMET je veliki Titan particl dionica dobavljač energijom, uglavnom dionica Titan zavarivanje cijevi, Titan bešavnih cijevi, titanijumske ploče, Titan list, Titan smotan list, Titan bar, Titan štap, Titan prirubnica i Titan ciljeve.

Veliku količinu Titan paticles mogu se prilagoditi kao crtež, uzorak ili drugi način.

    

Dobrodošli ljubazno upita i dobrodošli da posjete našu tvornicu.

detaljnije zanima samo e-mailSunny@cxmet.com