Alibaba Group Holding Ltd Je postavljanje gore sa Kremlja

Tvrtka je osnovana 1999 u hangzhou, zejiANG pokrajina, po 18 ljudi koju predvode jack mama.  Alibaba je šaka e-trgovine u Kini.Alibaba Group Holding Ltd je postavljanje 2 milijarde dolara joint venture s milijarder Alisher Usmanov internet usluge tvrtka Mail.ru grupa D.o.o. za jačanje kineske tvrtke uporište u ruski e-trgovine.


Azija je najvrednije tvrtke potpisale sporazum u utorak sa Mail.ru spojiti svoje online trgovine u zemlji više od 140 milijuna ljudi. Dogovor je podlogom od Kremlja Ruska izravna ulaganja Fonda i lokalni investitori će kolektivno kontrolirati novi posao. Mail.ru's globalne depozitarne potvrde kojima se trguje u Londonu skočila 12 posto.


Kombinirano poduzeće će se bolje moći konkurirati lokalnih rivala Wildberries i Yandex. Alibaba je ruska jedinica AliExpress uglavnom prodaje robu uvozi iz Kine i nije morao brinuti o natjecanju iz Amazon.com Inc jer sad ogromna je malo prisutna u zemlji.


"Veliki dio što smo uspjeli razviti do sada u Rusiji je bio naš prekogranično poslovanje," Alibaba predsjednik Mike Evans je novinarima. "Ali budućnost, koja će zahtijevati nazočnost naših partnera u ovoj tablici, će uključivati izgradnju mnogo veće lokalne tvrtke."


Alibaba će saviti svoje ruske operacije uključujući AliExpress i Tmall u ovaj pothvat, dok Usmanov je MegaFon PJSC će prodati svojih 10 posto udjela u Mail.ru - oko 486 milijuna dolara u ponedjeljak blizu--alibi za 24 posto poslovanja. Dogovor u vrijednosti novi outfit na otprilike 2 milijarde dolara.


Mail.ru će donijeti svoj mobilni tržište za kineske robe, Pandao, u novu tvrtku, koji će također dobiti izravan pristup korisnicima dva popularna ruskih društvenih mreža u vlasništvu Mail.ru.


Ruski direktni investicijski fond će dodati neodređeni iznos financiranja za 13 posto udjela, dok će Mail.ru preostalih 15 posto.


Stranke su u Vladivostoku ekonomskog foruma prisustvovali su predsjednik Vladimir Putin i predsjednik Alibaba Jack Ma. Kineske tvrtke je pregovaranje sličan sporazum s Sberbank PJSC, najveće banke Rusije ali napuštene razgovora nakon vjerovniku umjesto u partnerstvu s Yandex NV. Alibi nedavno savit vanjska strana Tmall za Rusiju nakon pobjede? potrošača kroz AliExpress.


Ma, koji je započeo Alibaba.com 1999 kao business-to-business marketplace sa 17 suosnivača, ovog tjedna najavljen planira korak natrag od titana kineski e-trgovine. Njegova tvrtka, koja gura u prekomorskim tržištima iz jugoistočne Azije do Rusije, prošle godine vidio dnevna dostava paketa do 55 milijuna.


Alibaba je vrlo čest način za mnoge kineske tvrtke pokazati naše proizvode. CXMET je klijent za alibi za mnogo godina.

 

CXMET mogao isporučiti proizvode kao Titan 90LR lakat, Titan 90SR lakat,Titan 45LR lakat, Titan 45SR lakat,Titan 180LR lakat, Titan 180SR lakat,Titan koncentričnih reduktor, ekscentrični reduktor, Titan jednak t, Titan redukcijski t, Titan križ, dugo Titan kućanstava kraj,Titan kratki kućanstava kraj, itd.

  

Titan i nikal cijevi-armatura treba molimo upitSunny@cxmet.com