10 godina nakon Lehmana, Mark Carney kaže kako bi se mogla dogoditi još jedna kriza

Jesu li rizici druge financijske krize uklonjeni u deset godina od propasti Lehman Brothersa?


Nije u potpunosti, prema riječima guvernera Bank of England Mark Carney.


Može li se nešto slično ponavljati? rekao je u intervjuu BBC-u. "Može li biti poticaj za krizu?" "Ako smo zadovoljni, naravno, to bi moglo."


Središnji bankar, koji je produžio mandat na engleskoj banci do siječnja 2020. godine, naveo je četiri velika rizika za financijski sustav: Kinu, lošu Brexitu, cyber-napade na bankama i UK dug stanovništva.


Kina je veliki izvor za rast globalne ekonomije, to je apsolutno ekonomsko čudo, mnogo pozitivnih, rekao je Carney.


Istovremeno, njihov se financijski sektor razvio vrlo brzo, a napravio je mnoge iste pretpostavke koje su nastale u razdoblju do posljednje financijske krize, dodao je.


Prvi stranac koji vodi Bank of England, Carney je također predsjednik Odbora za financijsku stabilnost, međunarodno tijelo koje prati globalni financijski sustav.


Američka investicijska banka Lehman Brothers propala je u rujnu 2008., postavivši kaskadu događaja koji su zakašnjelo gospodarstvo širom svijeta u produžene recesije i prisilile središnje banke da uvedu masivne poticaje.

Lice krize, vlade Chine imaju našu vlastitu politiku. I suočiti se s kriznom situacijom, CXMET se može nositi s krizom uz normalnu proizvodnju i opskrbu.


CXMET može isporučivati proizvode za titan, nikal, volfram, molibden, zirocnium itd.

Oni su titanska pregradna, nikalna lonac, tungsten, ukrasa za molibden, tantalna posuda, niobijska lonac, cirkonij cirkonija, itd. Također se mogu prilagoditi kao titanički prsten za uzemljenje, tantalni prsten za spajanje, uzemljivač za hastelloy C-276 itd.


Više detalja, molimo pošaljite email na sunny@cxmet.com .