Legure titana gr 5
Legure titana gr 5
Čavrljaj sad
Detalji o proizvodu

Legure titana je metala koje sadrže mješavinu titana i drugih kemijskih elemenata. Titan 6al4v legure imaju vrlo visoke čvrstoće i žilavosti (čak i pri ekstremnim temperaturama). Oni imaju manje težine težine, imaju izvanredne korozije i sposobnost da izdržati ekstremne temperature. Međutim, visoke cijene sirovina i obrada ograničavaju njihovo korištenje za vojne primjene, zrakoplova, svemirskih letjelica, medicinski uređaji.

Iako industrija čistog titana je prihvatljivo mehanička svojstva te je korišten za ortopedska i dentalni implantati, za većinu aplikacija Titan je legiran s male količine aluminija i vanadija, nazvan Ti6Al4v, ova smjesa ima čvrste topljivosti koji varira s temperaturom. Postupak toplinske obrade vrši se nakon legure se radi na svoj konačni oblik, ali prije nego što ga je staviti na korištenje, omogućujući puno lakša Izrada proizvoda visoke čvrstoće.

CXMET su gotovo 10tons ploča Titan legure i legure titana Rod dionica.

Tehnologija: vruće valjane / hladno valjane / kovani---areni---izbrušene

Opis od čistog titana

Razred 1 Titan je prvi od četiri komercijalno čistog titana razreda. To je Najmekši i Posljednja lijevano od tih razreda. Posjeduje velikiest formability, izvrsna korozijska otpornost i visoka udarna žilavost.

Titana stupnja 2 zove se "šljakera" komercijalno čistog titana industrije, raznolika upotrebljivost i široku dostupnost. Dijeli mnoge od iste kvalitete kao razred 1 titana, ali to je malo jači. Obje su jednako otporni na koroziju.

Ovaj razred se koristi komercijalno čistog titana razreda, ali to ga ne čini manje vrijedan.

Razreda 3 je jači od 1 i 2, uduktilnost i samo malo manje visokoèvrstih - ali posjeduje više strojnih od svojih prethodnika .

Ocjena 4 je poznat kao najjači četiri razreda komercijalno čistog titana. Poznat po odličan korozije, dobro formability i zavarljivost.

Upit