Prilagođene Titan obrade čestica za industrijske
Prilagođene Titan obrade čestica za industrijske
Čavrljaj sad
Detalji o proizvodu


Titan cilindar su prilagođene kao kupaca crtež i nisu mogli biti obrađeni kao bilo koji drugi dizajn.


Osnovni podaci

Titan cilindar (koji se nazivaju linearni Hidraulički motor) je mehanički aktivator koji se koristi za dati jednosmjerni sila kroz jednosmjerni moždani udar. Ima mnogo aplikacija, posebice u građevinske opreme (inženjerska vozila), Proizvodnja strojeva i građevinarstvu.

Titan Hidraulični cilindri dobivaju moć od pod tlakom tekućina, što je obično ulje. Hidraulični cilindar sastoji se od cilindra bačve, u kojima klip povezan je klip kreće naprijed i natrag. Cijev zatvara na jednom kraju prema dnu cilindra (također zvan ZPP) a drugi kraj glave cilindra (također zvan žlijezda) gdje je klip izlazi iz cilindra. Klip je klizni prsteni i brtvila. Klip dijeli u cilindar na dva doma, dno komore (kapa kraj) i klip strani komore (stabilizatora / head end).


Cijev cilindra je uglavnom izrađena od bešavne cijevi. Cijev cilindra je tlo i/ili brusio interno sa tipičnim površina od 4 do 16 microinch.Cilindar baze ili kapu

Glavna funkcija ZPP je priložiti u komoru na jednom kraju. Spaja se u tijelo putem zavarivanje, narezivanje navoja vijaka ili kravatu štap. Kape također obavljati kao cilindar montaža komponenti [kapa prirubnica, trunnion kapa, kapa karabinom.


Fotografije zaTitan cilindar

titanium  hydraulic cylinder (2).jpg

titanium  hydraulic cylinder (5).jpg

titanium  hydraulic cylinder (13).jpg

titanium  hydraulic cylinder (1).jpg

Iznad su neke slike za CXMET je titanahidraulički cilindar. Mnogi od njih učinit će neke od površine gozba i koristi kao poseban uvjet.


Dobrodošli ljubazno upita i narudžbe.Upit